Ֆինանսական ածանցյալ գործիքների մոդելավորումը ՀՀ օրինակով / Modeling of financial derivative instruments on the example of Republic of Armenia - Շախոյան, Վազգեն Լևոնի / Shakhoyan Vazgen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Ֆինանսական համակարգի առավել երիտասարդ և արագ զարգացող հատվածներից մեկն է ածանցյալ գործիքների շուկան / Диссертация посвящена математическому моделированию производных финансовых инструментов и исследованию проблемы применения этих инструментов на финансовом рынке Республики Армения / Dissertation is devoted to the mathematical modeling of financial derivative instruments as well as research of the problem of the application of those instruments in the financial market of Republic of Armenia
Ը.00.08 «Տնտեսագիտամաթեմատիկական մեթոդներ և մոդելավորում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝Կ. Վ. Գասպարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Թավադյան, Հ. Վ. Թորայան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics