Նոր գրականություն կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ: Մատենագիտական ցանկ =Новая литература по культуре и искусству Армянской ССР: Библиографический указатель - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1977)
Կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան, Ա. Միրիջանյան, Ա. Օգանեզովա, Է. Սարոյան ; Թողարկման պատ.՝ Մ. Վարդանյան. - Երևան, 1977.-թ.11. -36 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն