Նոր գրականություն ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ: Մատենագիտական ինֆորմացիա: Գրականության ընթացիկ տեղեկատու =Новая литература о культуре и искусстве Арм. ССР. Библиографическая информация - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1988)
ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան, Մ. Մարտիրոսյան, Ն. Խոստիկյան ; Թողարկման պատ.՝ Ա. Աբգարյան . - Երևան, 1988. - թ. 4.- Ապրիլի 1-30. -62 էջ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն