Արտահանման աճի ազդեցության գնահատումն աղքատության կրճատման վրա Հայաստանի Հանրապետությունում - Բաբայան, Անետա Կարոյի / Babayan Aneta (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2007)
1990-ականների սկզբին հայտնի աշխարհաքաղաքական զարգացումներն իրենց դրսևորումներն ունեցան Հայաստանում հասարակական կյանքի տարբեր բնագավառների վրա անխուսափելիորեն անդրադառնալով նաև սոցիալ-տնտեսական իրավիճակի և տնտեսական հարաբերությունների վրա / На сегодняшний день внешняя торговля является важнейшей составляющей экономического развития и играет ключевую роль в стратегических мероприятиях сокращения бедности
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Վ. Դարբինյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Թ. Շ. Թորոսյան, Ս. Բ. Եղիազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics