Роль функциональной активности микроРНК и их изоформ патогенезе злокачественных опухолей человека / ՄիկրոՌՆԹ-Ների և դրանց իզոձևերի ֆունկցիոնալ ակտիվության դերը մարդու չարորակ ուռուցքների պաթոգենեզում / The role of miRNA and isomir functional activity in the pathogenesis of human cancer - Ներսիսյան, Ստեփան Աշոտի / Nersisyan Stepan (ՀՀ ԳԱԱ մոլեկուլային կենսաբանության ինստիտուտ, 2022)
МикроРНК - короткие некодирующие РНК (в среднем 22 нуклеотида), основной функцией которых является регуляция экспрессии генов / ՄիկրոՌՆԹ-ները կարճ չկոդավորող ՌՆԹ-ներ են, որոնք մասնակցում են գեների էքսպրեսիայի բացասական կարգավորմանը / MiRNAs are short non-coding RNAs performing negative regulation of gene expression
Գ.00.03 «Մոլեկուլային և բջջային կենսաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2022 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մոլեկուլային կենսաբանության ինստիտուտի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Գ. Տոնեվիցկի ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Բ. Նազարյան, Յ. Լ. Օռլով ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology