Հայաստանի ազգային գրադարանի 2024 թ. ծրագիրը - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարան, 2024)
Հայաստանի ազգային գրադարանի 2024 թ. ծրագիրը
Կազմ.՝ Հայկանուշ Ղազարյան. -Երևան, 2024.- 48 էջ: աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն