Современное состояние естественных кормовых угодий Котайка (Республика Армения) / Կոտայքի բնական կերահանդերի ժամանակակից վիճակը (Հայաստանի Հանրապետություն) - Զաքարյան, Նարինե Հմայակի / Zaqaryan Narine (ՀՀ ԳԱԱ բուսաբանության ինստիտուտ, 2001)
Экстенсивное отношение к природопользованию в последние десятилетия стало главной причиной возникновения экологически напряженных территорий и привело к нарушению природных комплексов / Հայաստանի կենտրոնական հատվածը՝ Կոտայքը, վաղուց գրավել է բնագետների ուշադրությունը, և 200 տարվա ընթացքում գիտնականները բազմիցս հետազոտել են այն
Գ.00.05 «Բուսաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2001 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավարներ՝ Է. Ֆ. Շուր-Բագդասարյան, Գ. Մ. Ֆայվուշ ; Պաշտոնական ընդիմախոսներ՝ Գ. Հ. Օգանեզովա, Ս. Ա. Բալոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology