Սիբիրախտի հարուցչի փոփոխականությունը և ինֆեկցիայի դրսևորման բնույթը - Թամրազյան, Ռոզա Գրիշայի / Tamrazyan Rosa (Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, 2007)
Ինֆեկցիոն ախտաբանության հիմնախնդիրը համարվում է խիստ այժմեական թե սոցիալ-տնտեսական և թե կենսաբանական տեսակետներից / Несмотря на ощутимые успехи, достигнутые современной ветеринарной наукой области разработки методов и средств no профилактике и ликвидации сибирской язвы, многие вопросы, касающиеся этой инфекции, не только acпeктe экологии, но и с социальной и санитарной точек зрения сохраняют свою актуальность и требуют окончательного разрешения
ԺԶ.00.03 «Կենդանիների վարակիչ հիվանդություններ, սանիտարափորձաքննություն, զոոհիգիենա» մասնագիտությամբ անասնաբուժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի գյուղատնտեսական ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Լ. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Վ. Աբրահամյան, Ս. Ս. Ավագյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳՆ «Անասնաբուծության և անասնաբուժության գիտական կենտրոն» ՊՈԱԿ ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Անասնաբուժություն / Veterinary