Ապահովագրական շուկայի կառավարումը (ՀՀ օրինակով) - Մանուկյան, Արտակ Չուբարի / Manukyan Artak (ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ, 2002)
Վարչահրամայական համակարգից անցումը շուկայական հարաբերություններին ՀՀ-ում ուղեկցվում է շուկայական տնտեսությանը բնորոշ ինստիտուտների ձևավորմամբ / Диссертационная работа посвящена анализу основных проблем развития страхового рынка Республики Армения (PA)
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ պետական գույքի կառավարման նախարարության Կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ․ Մ․ Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ․ Բ․ Բոստանջյան, Ա․ Բ․ Սալնազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics