Հիփոթեքային վարկը և դրա զարգացման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում - Խաչատրյան, Արշալույս Կառլենի / Khachatryan Arshaluys (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2010)
Հիփոթեքային վարկի և անշարժ գույքի շուկայի կայացումը հանրապետությունում ունի կարճ պատմություն / Обсуждаемым материалом представленной диссертационной работы является ипотечный кредит и его развития в Республике Армения
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ․ Հ․ Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․ Ա․ Թավադյան, Վ․ Ս․ Ջանվելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics