Կազմակերպության մրցունակության ֆինանսական ցուցանիշների գնահատումը և վերլուծությունը (ՀՀ արդյունաբերության նյութերով) / Assessment and Analysis of Financial Indicators of Competitiveness of an Enterprise (based on industry of RA) - Դավթյան, Տիգրան Պետրոսի / Davtyan Tigran (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2015)
Տնտեսական հարաբերությունների զարգացման ժամանակակից պայմանները ինչպես համաշխարհային, այնպես էլ ազգային տնտեսության մակարդակով կարևոր հիմնախնդիրների շարքում են դնում կազմակերպությունների կայուն աճի ապահովման տեսական և գործնական հարցերը / Современные условия развития экономических отношений как на всемирном, так и на национальном уровне в ряду важных проблем ставят вопросы обеспечения краткосрочного и долгосрочного стабильного роста предприятий / Modern conditions of development of economic relations at the world as well as at the national level raise theoretical and practical issues of short-term and long-term sustainable growth of enterprises as important one
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Վ. Մաթևոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ս. Մելքումյան, Ա. Ռ. Քոչարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics