Разработка и исследование самообучаемых средств проектирования интегральных динамических запоминающих устройств / Ինքնաուսուցվող ինտեգրալ դինամիկ հիշասարքերի նախագծման միջոցների մշակումը և հետազոտում / Development and research of self-learning tools for integral dynamic memory design - Մամիկոնյան, Նարեկ Էդուարդի / Mamikonyan Narek (Երևանի պետական համալսարան, 2020)
Наряду с развитием современных полупроводниковых технологий ужесточаются требования, предъявляемые к интегральным схемам (ИС) / Ժամանակակից կիսահաղորդչային տեխնոլոգիաների առաջընթացին զուգընթաց խստանում են նաև ինտեգրալ սխեմաներին (ԻՍ) առաջադրվող պահանջները / With the advancement of modern semiconductor technologies, the requirements on integrated circuits(ICs) are being tightened
Ե.27.01 «Էլեկտրոնիկա, միկրո և նանոէլեկտրոնիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2020 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Շ. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Օ. Հ. Պետրոսյան, Ա. Ա. Վարդանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի կապի միջոցների գիտահետազոտական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology