Влияние дистиллированной воды обработанной электромагнитными полями на семена ячменя / Էլեկտրամագնիսական դաշտերով մշակված թորած ջրի ազդեցությունը գարու սերմերի վրա - Ամյան, Արմինե Մորիսի / Amyan Armine (Երևանի պետական համալսարան, 2007)
В настоящее время одной из первичных задач сельскохозяйственной науки является улучшение продуктивности растении с помощью применения биохимических методов / Աշխատանքը նվիրված է 30 րոպեների ընթացքում՝ 2.5 mT(միլիտեսլա) ինտենսիվությամբ և 4; 10; 15; 20; 50 Hz (հերց) ու 9.3 GHz (գեգահերց) հաճախականությամբ էլեկտրամագնիսական (ԷՄԴ), 1.25; 2.5 և 3.75 mT ինտենսիվությամբ հաստատուն մագնիսական (ՀՄԴ), դաշտերով, ինչպես նաև 30 dB (դեցիբել) ինտենսիվությամբ և 4; 10; 15; 20 ու 50 Hz հաճախականությամբ մեխանիկական տատանումներով (ՄՏ), մշակված թորած ջրի ազդեցության օրինաչափությունների ուսումնասիրությանը գարու սերմերի վրա
Գ.00.02 «Կենսաֆիզիկա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԿԳՆ բժշկակենսաբանական միջազգային հետբուհական ուսումնական կենտրոնում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ն. Հայրապետյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Պ. Սեմերջյան, Վ. Պ. Քալանթարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology