Ալեքսանդր Թամանյան (1878-1936): Կենսամատենագիտական ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1978)
Ալեքսանդր Թամանյանի և նրա մասին նյութերի մատենագիտական ժողովածու
Կազմ.՝ Ս. Հ. Գեջյան ; Խմբ. և առաջաբ.՝ Լ. Ս. Զորյան ; Մատենագիտ. խմբ.՝ Մ. Հ. Բաբայան ; Տեխ. խմբ.՝ Ն. Գ. Գուբրյան.- Երևան, 1978. - 158 էջ ; 19 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն