Разработка средств автоматизированного моделирования межсоединений и шин питания высокочастотных больших интегральных схем / Բարձր հաճախականային մեծ ինտեգրալ սխեմաներում միջմիացումների և սնման դողերի ավտոսատացված մոդելավորման միջոցների մշակում - Սարգսյան, Սերգեյ Մուշեղի / Sargsyan Sergey (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 2004)
Существующие системы моделирования больших интегральных схем (БИС) были созданы в период, когда схемы функционировали на более низких частотах / Ատենախոսությունը նվիրված է բարձր հաճախականային մեծ ինտեգրալ սխեմաներում միջմիացումների, հողակցման և սնման դողերի մոդելների մշակմանը
Ե.13.02 «Ավտոմատացման համակարգեր» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Շ. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Առաքելյան, Ա. Ն. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ ռադիոֆիզիկայի և էլեկտրոնիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems