Սովորողների ֆիզիկական դաստիարակության հիմնախնդիրները առողջ ապրելակերպի ձևավորման համատեքստում / Problems of physical training of learners in the context of a healthy lifestyle - Նասիլյան, Աննա Ռուբենի / Nasilyan Anna (Երևանի պետական համալսարան, 2015)
Յուրաքանչյուր երկրի սոցիալ-տնտեսական զարգացումն անհնար է առանց բնակչության առողջ ապրելակերպի ապահովման: Դա համարվում է ազգային անվտանգության գործոն / Социально-экономическое развитие страны не возможно без обеспечения здорового образа жизни населения, что считается фактором национальной безопасности / The social-economic development of the country is not possible without providing healthy lifestyle of the population
ԺԳ.00.01 «Մանկավարժության տեսություն և պատմություն» մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է «Մխիթար Գոշ» հայ-ռուսական միջազգային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Հ. Ղարագյոզյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա.Չատինյան, Լ. Պ. Հարոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Գյումրու Մ. Նալբանդյանի անվան պետական մանկավարժական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy