Վարկային կազմակերպությունների գործունեության արդյունավետության գնահատման հիմնահարցերը և լուծման ուղիները (ՀՀ նյութերով) / The basic issues of efficiency assessment of the credit organizations activity and the ways of their solution (by RA materials) - Հովհաննիսյան, Սիրուն Մարատի / Oganesyan Sirun (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2012)
ՀՀ տնտեսական աճի ապահովման գործում, առևտրային բանկերին համահունչ, իրենց ուրույն տեղն ունեն նաև վարկային կազմակերպությունները, հատկապես ժամանակակից պայմաններում / Являясь частью финансового рынка, кредитные организации обеспечивают доступные кредитные ресурсы как для юридических, так и физических лиц / Being a part of the financial market the credit organizations provide available credit resources both for legal organizations and individuals
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Բայադյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ է. Մ. Սանդոյան, Վ. Մ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics