Նոր գրքեր : Գյուղատնտեսություն : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական փաստաթղթերի և գրականության բաժին, 1980)
Գյուղատնտեսության վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Երևան, 1980. -թ.3.-մարտ.-12 էջ., 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն