Հովհաննես Թումանյան (1869-1969): Ասույթներ, թևավոր խոսքեր, կենսագրական և մատենագիտական տեղեկություններ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարան, 1969)
Հովհաննես Թումանյանի և նրա ստեղծագործությունների ու նրա մասին նյութերի մատենագիտական ժողովածու
Կազմ.՝ Ա. Շահազիզյան; Խմբ.` Էդ. Ջրբաշյան ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մարտիրոսյան. - Երևան, 1969. - 186 էջ: լուսանկ. ; 19 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն