Խնկո-Ապոր անվան մանկական գրադարանի աշխատանքի փորձից - Դավթյան Հայկ (Հայկական ՍՍՌ Ա. Ֆ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարան; Գրադարանագիտական մեթոդական բաժին, 1958)
Խնկո-Ապոր անվան մանկական գրադարանի աշխատանքի մասին
Խմբ.՝ Վ. Կարմենյան ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Գորոյան. - Երևան, 1958. - 40 էջ : նկ. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն