Օսմանյան կայսրություն. ցեղասպանության ծրագրի ծագումնաբանությունը / Ottoman Empire: genesys of the Genocide program - Սաֆրաստյան, Ռուբեն Արամի / Safrastyan Ruben (ՀՀ ԳԱԱ արևելագիտության ինստիտուտ, 2008)
Սույն ատենախոսությունը նվիրված է Օսմանյան կայսրության օրինակով ցեղասպանության ծրագրի ծագումնաբանության գործընթացի համապարփակ ուսումնասիրությանը / Настоящая диссертация посвящена всестороннему изучению процесса генезиса программы геноцида на примере Османской империи
Է.00.02 «Համաշխարհային պատմություն» մասնագիտությամբ պատմական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ արևելագիտության ինստիտուտում ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Կ. Զուլալյան, Ա. Ա. Մելքոնյան, Ս. Ս. Ստեփանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 55 էջ։
Keywords: Պատմական գիտություններ / History