Միասնական ընտանիքում ։ (ՍՍՀՄ կազմավորման 60-ամյակը) ։ Գրականության հանձնարարական ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1982)
ՍՍՀՄ կազմավորման 60-ամյակ վերաբերյալ գրականության հանձնարարական ցանկ
Կազմ.՝ Ս. Ղարիբյան; Խմբ.՝ Հ. Աբրահամյան.-Երևան, 1982.-108 էջ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն