Նոր գրքեր: Գյուղատնտեսություն: Ինֆորմացիոն ցանկ = Новые книги. Сельское хозяйство. Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական գրականության բաժին, 1974)
Նոր գրքերի ցանկ՝ գյուղատնտեսության վերաբերյալ
Сост.: В. Геворкян, Н. Аветян. - Ереван, 1974. - №5. -12 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն