Նոր գրքեր: Հայաստան: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги. Арменика. Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1977)
Հայաստանի և հայ ժողովրդի պատմության, աշխարհագրության, հասարակական-քաղաքական կյանքի, հայ լեզվաբանության, գրականագիտության, արվեստի, Հայաստանի բնության, բնական ռեսուրսների, ժողովրդական տնտեսության,Հայաստանում ճշգրիտ գիտությունների զարգացման պատմության վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Մ. Բաբայան. - Երևան, 1977.- թ. 3.- Մարտ. -10 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն