Weighted integral representations and properties of some weighted classes of holomorphic, harmonic and smooth functions in the unit disc and half-plane / Միավոր շրջանում և կիսահարթությունում հոլոմորֆ, հարմոնիկ և ողորկ ֆունկցիաների որոշ կշռային դասերի կշռային ինտեգրալ ներկայացումներ և հատկություններ - Հայրապետյան, Ֆելիքս Վարդանի / Hayrapetyan Feliks (Երևանի պետական համալսարան, 2021)
The thesis relates to investigation of growth estimates of classical Blaschke products in the lower half-plane / Հետազոտվել է կոմպլեքս հարթության ստորին կիսահարթությունում Բլյաշկեի դասական արտադրյալների վարքագիծը / Изучено поведение классических произведений Бляшке в нижней полуплоскости комплексной плоскости
Ա.01.01 «Մաթեմատիկական անալիզ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2021 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մաթեմատիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Կարապետյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Մ. Ջրբաշյան, Կ. Լ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics