Նոր գրքեր պատանիներին: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги юным - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիայի բաժին, 1985)
Պատանիների համար նախատեսված՝ նոր գրականության ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Ն. Մուրադյան.- Երևան, 1985.-թ.2.-Փետրվար.-էջ 10; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն