Проблемы правового регулирования интеллектуальной собственности (авторское право и смежные права) / Մտավոր սեփականության իրավական կարգավորման հիմնախնդիրները (հեղինակային իրավունք և հարակից իրավունքներ) - Էլոյան, Վահե Ժիրայրի / Eloyan Vahe (Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Изменение общественно-экономического строя в Армении после принятия ею 23 августа 1990 года Декларации о независимости потребовало нового правового регулирования отношения собственности в нашем гражданском обществе / Աշխատությունը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետության մտավոր սեփականության բնագավառում, մասնավորապես, հեղինակային իրավունքի և հարակից իրավունքների ոլորտում ազգային օրենսդրության հիմնախնդրիների կայացման և զարգացման ուսումնասիրությանը
ԺԲ.00.03 «Մասնավոր իրավունք - քաղաքացիական, առևտրային (կոմերցխոն), միջազգային մասնավոր, ընտանեկան, աշխատանքային, սոցիալական ապահովության իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատված է ՀՀ ԳԱԱ փիլիսոփայության, սոցիոլոգիայի և իրավունքի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Հ. Ղարախանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Դ. Վ. Դոժդև, Գ. Հ. Բեքմեզյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law