Հիշարժան տարեթվեր 2025 - (:unkn) unknown (ՀՀ կրթության, գիտության, մշակույթի և սպորտի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2024)
Անդրադառնում է 2025 թվականի հոբելյանական տարելիցներին
Կազմ.՝ Անուշ Փիլոյան, Գայանե Կարապետյան ; Խմբ.՝ Մհեր Ղազինյան.-Երևան: «Գիրք» հրատ., 2024.-240 էջ; 20սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն