Կարևոր ներդրում չարենցագիտության մեջ - Նիկողոսյան, Արքմենիկ (Հայաստանի ազգային գրադարան / National Library of Armenia, 2023)
A significant contribution to the research on Charents heritage.
Գիտամեթոդական էլեկտրոնային հանդես / Գլխավոր խմբագիր` Աննա Չուլյան ; Պատասխանատու խմբագիր՝ Հայկանուշ Ղազարյան ․- Երևան ։ «Գիրք» հրատարակչություն , 2023 ․- N 2 .- էջ 134 - 135
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն