Էլեկտրոնային կառավարման ներդրման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում / Problems of implementation of e-governance in the Republic of Armenia - Սարգսյան, Կարինե Նորիկի / Sargsyan Karine (Եվրոպական կրթական տարածաշրջանային ակադեմիա, 2015)
Հանրային կառավարման որակի բարձրացումը, դրա թափանցիկության, հաշվետվողականության, հրապարակայնության և վերահսկելիության սկզբունքների արմատավորումը ոչ միայն կառավարման ժողովրդավարացման վկայություն են, այլև առանցքային դեր ունեն ցանկացած երկրի սոցիալական և՛ տնտեսական զարգացման գործում / Повышение уровня качества общественного управления, укоренение принципов его прозрачности, подотчетности, публичности и подконтрольности не только являются свидетельством демократизации управления, но и играют ключевую роль в социальном и экономическом развитии любой страны / Improving the quality of public administration, rooting its principles of transparency, accountability, openness and accountability are not only evidence of the democratization of governance, but also play a key role in social and economic development of any country
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Եվրոպական կրթական տարածաշրջանային ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Ա. Վահանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Տ. Ս. Մարտիրոսյան, Մ. Ս. Ղալեչյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics