Նշանավոր և հիշարժան տարեթվերի օրացույց 1970: Ապրիլ, մայիս, հունիս= Календарь знаменательных и памятных дат - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտա-մեթոդական բաժին, 1970)
Անդրադարձ Էմիլ Զոլայի ծննդյան 130, Ղ. Աղայանի ծննդյան 130, Ալ. Ծատուրյանի ծննդյան 105, Մեծ հաղթանակի 25, Բ. Ղարիբջանյանի ծննդյան 80, Մ. Շոլոխովի ծննդյան 65, Ատրպետի ծննդյան 110, Չարլզ Դիկկենսի մահվան 100, Ա. Ծերեթելի ծննդյան 130 ամյակների հոբելյանական տարելիցներին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ․՝ Լ. Մութաֆյան ; Խմբ․՝ Ա. Թիրաբյան ; Տեխ․ խմբ.՝ Հ․ Մարտիրոսյան․ - Հրատարակության 23-րդ տարի. - Երևան, 1970. - թ․2․ - 58 էջ։ լուսանկ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն