Защита от побочных явлений при электростатической разгрузке сверхбольших интегральных cxeм / Գերմեծ ինտեգրալ սխեմաների էլեկտրաստատիկ լիցքաթափման կողմնակի երևույթներից պաշտպանություն - Դավթյան, Դավիթ Ֆրունջիկի / Davtyan Davit (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 2006)
Современный научно-технический прогресс в основном обусловлен достижениями в области электроники и в особенности микроэлектроники / Աշխատանքը նվիրված է ինտեգրալ սխեմաները (ԻՍ) էլեկտրաստատիկ լջցքաթափումից (էUL) պաշտպանող սարքերի նախագծման միջոցների մշակմանը
Ե.27.01 «Պինդմարմնային էլեկտրոնիկա, ռադիոէլեկտրոնային բաղադրամասեր, միկրոէլեկտրոնիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Շ. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ռ. Վարդանյան, Վ. Ս. Եղիազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի կապի միջոցների գիտահետազոտական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology