Մանկավարժական խորհրդատվության իրականացման պայմաններն ու միջոցները հանրակրթական համակարգում / Conditions and ways of realization pedagogical consultation in general educational system - Զադոյան, Անահիտ Մերուժանի / Zadoyan Anahit (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2017)
Հասարակության կյանքում կատարվող արմատական փոփոխություններն արտահայտվում են հասարակական կյանքի ժողովրդավարացման տարբեր բնագավառներում / Развитие системы образования характеризуется процессом непрерывных изменений / The development of the education system is characterized by a process of continuous change
ԺԳ.00.01 «Մանկավարժության տեսություն և պատմություն» մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար` Ա. Ա. Մկոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Ա. Օ. Թոփուզյան, Մ. Ասատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Վանաձորի Հ. Թումանյանի անվան պետական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 177 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy