Բանկերի հուսալիության աստիճանի բարձրացման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում / The problems of increasing the degree of the banks' reliability in RA - Ավդալյան, Լիլիթ Վլադիմիրի / Avdalyan Lilit (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2011)
Տնտեսվարման նոր հարաբերությունների պայմաններում բանկային համակարգը զբաղեցնում է իր կարևոր տեղը, իսկ նրա հուսալի և կայուն գործունեությամբ պայմանավորվում է տնտեսության կայուն աճը / Диссертация посвящена проблемам повышения надежности банков в РА / The thesis is devoted to the main problems of increasing the degree of banks' reliability in the RA
Ը.00.03 «Ֆինանսներ դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Լ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Լ. Ասլանյան, Ռ. Ժ. Մնացականյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական Ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics