Исследование одного класса смежных граничных задач теорий упругости и фильтрации методом интегральных уравнений / Ինտեգրալ հավասարումների մեթոդով առաձգականության և ֆիլտրացիայի տեսությունների հարակից եզրային խնդիրների մի դասի հետազոտություն / Investigation of a class of contiguous boundary value problems of the theory of elasticity and filtration by the integral equations method - Գրիգորյան, Մարինե Սամվելի / Grigoryan Marine (ՀՀ ԳԱԱ մեխանիկայի ինստիտուտ, 2015)
Контактные и смешанные задачи теории упругости составляют одну из обширных областей механики деформируемого твердого тела / Սույն ատենախոսությունը նվիրված է առաձգականության և ծակոտկեն գետնահողերում հեղուկի կայունացած ֆիլտրացիայի տեսությունների հարակից եզրային խնդիրների մի դասի հետազոտությանը / The present dissertation investigates a class of contiguous boundary value problems of elasticity theory and theory of established filtration of fluid contained in porous topsoil
Ա..22.04 «Դեֆորմացվող պինդ մարմնի մեխանիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մեխանիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Մ. Մխիթարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Լ. Աղայան, Գ. Զ. Գևորգյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics