The Greater Middle East project and the attitude of Arabs / Մեծ Մերձավոր Արևելքի նախագիծը և արաբների դիրքորոշումը - Ահմադ Աբդելկադիր Ջարուշեհ / Ahmad Jarousheh (ՀՀ ԳԱԱ արևելագիտության ինստիտուտ, 2007)
At the end of XX century and beginning of XXI century, after ending of the Cold War era and dissolution of the Soviet Union, quite different situation was created in international relations / XIX դարի վերջերին և XX դարի սկզբներին, սառը պատերազմի ավարտից և Խորհրդային Միության լուծարումից հետո, նոր իրադրություն ստեղծվեց միջազգային հարաբերություններում
Է.00.02 «Համաշխարհային պատմություն» մասնագիտությամբ պատմական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման համար ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Գիտական ղեկավար՝ Ն. Հ. Հովհաննիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Գ. Ավագյան, Ա. Ա. Մելքոնյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 33 էջ։
Keywords: Պատմական գիտություններ / History