Պերճ Զեյթունցյանի դրամաների լեզուն - Մուրադյան, Լիանա Սլավիկի / Muradyan Liana (ՀՀ ԳԱԱ Հ. Աճառյանի անվան լեզվի ինստիտուտ, 2007)
Պերճ Զեյթունցյանի ստեղծագործությունները իրենց մնայուն տեղն ունեն հայ գրականության մեջ / Произведения Перча Зейтунцяна занимают постоянное место в армянской литературе
Ժ.02.01 «Հայոց լեզու» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսութուն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Կ. Եզեկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յ. Ռ. Դավթյան, Ս. Ա. Գրիգորյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Գյումրու Մ. Նալբանդյանի անվան պետական մանկավարժական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 32 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics