Նոր գրքեր: Հասարակական-քաղաքական գիտություններ, լեզվաբանություն, գրականագիտություն, պատմություն, պատմագրություն: (Ինֆորմացիոն ցանկ) = Новые книги: Обшественно-политические науки, языкознание, литературоведение, история, историшеские науки: (Информационный указатель) - (:unkn) unknown (Государственная республиканская библиотека Арм. ССР имени А. Ф. Мясникяна; Отдел научной библиографии и справочной работы, 1971)
Նոր գրականության ցանկ՝ հասարակական-քաղաքական, լեզվաբանության, գրականագիտության, պատմության և պատմագրության վերաբերյալ: Տեքստը՝ ռուսերեն
Сост.: Э. Хоецян, К. Шекоян, А. Епремян. - Ереван , 1971.- № 12. -22 с. ; 21 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն