Խոճկորների աճն ու զարգացումը և խոզերի բտման արդյունավետությունը ամարանտի խոտալյուր պարունակող կերախառնուրդով կերակրելիս / Pocт и развитие поросят и эффективность откорма свиней при кормлении кормосмесями, содержащими амарантовую муку - Լոքյան, Արևիկ Բաղդասարի / Loqyan Arevik (Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա, 2005)
Հայաստանի Հանրապետությունում վերջին տարիներին նկատվում է գյուղատնտեսական կենդանիների և թռչունների գլխաքանակի կայունացման միտում, որը կարևորում է կայուն կերի բազայի ստեղծումը / Проблемы стабилизации, дальнейшего развития отрасли и производства комбикормов остаются важнейшими задачами, требующими решения
Զ.02.02 «Գյուղատնտեսական կենդանիների կերակրում և կերերի տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ գյուղատնտեսական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2005 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարության «Անասնաբուծության և անասնաբուժության գիտական կենտրոն» ՊՈԱԿ-ի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Հովհաննիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Գ. Վարդևանյան, Ա. Ա. Մուրադյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ կենդանաբանության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Գյուղատնտեսական գիտություններ / Agriculture