Կազմակերպության գործունեության արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրները ծախսերի կառավարման համակարգի ներդրմամբ / Issues of increasing the efficiency of organizations activity via implementation of the cost management system - Սիրականյան, Լիլյա Հայկի / Sirakanyan Lilya (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2016)
Ժամանակակից շուկայական տնտեսությունում կազմակերպությունների կենսունակության ու մրցունակության ապահովումը սահմանափակ ռեսուրսների պայմաններում, առավելագույն արդյունքի հասնելու ձգտումը արագ փոփոխվող արտաքին միջավայրում ճիշտ ձևաչափով և ճկուն ծախսերի կառավարման համակարգի ներդրման լուրջ պահանջարկ է / В современной рыночной экономике обеспечение жизнеспособности и конкурентоспособности предприятий в условиях ограниченных ресурсов, стремление к достижению максимальных результатов в условиях быстро меняющейся внешней среды являются серьезным спросом правильного формата и гибкой системы управления затратами / Ensuring the competitiveness of organizations in the contemporary market economy in the context of limited resources as well as the desire to achieve the maximum result underlies the need for introducing a flexible cost management system in the quickly changing environment
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս․ Լ. Ղանթարջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է․ Հ․ Օրդյան, Ա. Հ. Հակոբջանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics