Ձվազատման դեղորայքային խթանման առանձնահատկությունները ներզատիչ ախտաբանությունների դեպքում - Վարդապետյան, Վահան Վլադիմիրի / Vardapetyan Vahan (ՀՀ ԱՆ Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 1998)
Անպտուղ ամուսնության խնդիրը ժամանակակից բժշկագիտության ամենահրատապ հիմնահարցերից մեկն է / За последние десять лет в Армении наблюдается ухудшение демографичес ких показателей, что проявляется резким падением рождаемости и естествен ного прироста населения
ԺԴ.00.01 «Մանկաբարձություն և գինեկոլոգիա» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1998 ; Ատենախասության թեման հաստատվել է՝ Մխիբար Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանի ԳՀԿ գիտակոորդինացիոն խորհդի նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ա. Աբրահամյան ; Պաշտոնական ընդդիմախսոսներ՝ Ռ. Պ. Միրիմանովա, Գ. Ա. Բեգլարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ ակադեմիկոս Ս. Խ. Ավդալբեկյանի անվան առողջապահության ազգային ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 20 էջ
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences