ՀՀ տնտեսության զարգացման ինստիտուցիոնալ հիմքերը - Ստեփանյան, Վահրամ Սերգեյի / Stepanyan Vahram (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2003)
Ինստիտուտների և տնտեսության ինստիտուցիոնալ կառուցվածքի զարգացման վերաբերյալ քննարկումներն արդեն բավական վաղուց գտնվում են տնտեսագիտական ուսումնասիրությունների կենտրոնում / В диссертации обсуждаются категория "институты", институуциональная структура экономики Армении, особенности и направления институционального развития
Ը.00.01 «Տեսական տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ի. Ե. Խլղաթյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Լ. Սարգսյան, Ի. Տ. Տիգրանյան ; Առաջատար կազմակերպություն Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics