Ապահովագրական շուկայի զարգացման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում - Գրիգորյան, Արման Վարդևանի / Grigoryan Arman (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2010)
Ատենախոսության հիմնական նպատակն է ՀՀ ապահովագրական շուկայի զարգացման հիմնախնդիրների բացահայտումը և դրանց լուծմանն ուղղված առաջարկությունների մշակումը, որոնք հիմնված կլինեն ոլորտում առկա միջազգային լավագույն փորձի արդյունքների վերլուծության վրա և համահունչ կլինեն երկրի սոցիալ-տնտեսական զարգացման հիմնական ուղենիշերի հետ / Диссертация посвящена исследованию проблем усовершенствования системы страхования в Республике Армения
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ա. Դավոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․ Ս. Թավադյան, Ա. Ա. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics