Իրանցի ձեռներեցների անձնային ու վարքային դրսևորումների յուրահատկությունները գործունեության տարբեր ոլորտներում / Features of individual and behavioral manifestations of iranian entrepreneurs in different professional spheres - Ռամեզանփուր, Սուսան / Ramezanpur Susan (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2016)
Ձեռներեցները և ձեռներեցությունը շատ կարևոր դեր են խաղում անհատական և հասարակական կյանքի զարգացման և ազգային ու համաշխարհային տնտեսական վերելքի, հարստության ստեղծման և աշխատատեղերի ձևավորման հարցերում / Предприниматели и само предпринимательство играют очень важную роль в развитии общества, национальном и мировом экономическом подъеме, вопросах формирования и создания рабочих мест / Entrepreneurs and entrepreneurship play a very important role in the development of society, national and global economic growth, wealth formation and creation of job
ԺԹ 00.01 «Ընդհանուր հոգեբանություն, հոգեբանության տեսություն և պատմություն, անձի հոգեբանություն» մասնագիտությամբ հոգեբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Մ. Ավանեսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Պ. Մկրտումյան, Ս. Ֆ. Սարգսյան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Հոգեբանական գիտություններ / Psychology