«Բանկերի ֆինանսական գործառնությունների հաշվառման և ամփոփ ցուցանիշների վերլուծության հիմնախնդիրները (ՀՀ առևտրային բանկերի օրինակով») - Բայադյան, Աննա Աշոտի / Bayadyan Anna (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2008)
Տնտեսավարման նոր պայմաններում տնտեսական աճի զարգացման գործընթացում իր կարևոր տեղն ունի Հայաստանի Հանրապետության բանկային համակարգը / Диссертация посвящена проблемам учета финансовых операций и анализа сводных показателей коммерческих банков PA
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» և Ը.00.05 «Հաշվապահական հաշվառում և վիճակագրություն» մասնագիտություններով տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Զ. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Գ. Ճուղուրյան, Հ. Ն. Նավասարդյան, Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱՍ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics