Հայ տպագրության տարեգիրք: Մատենագիտական ցանկ =Летопись армянской печати: Библиографический указатель =Armenian printed publications: Bibliographic list - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարան, 2024)
Մատենագիտական ցանկում արտացոլված են Հայաստանի Հանրապետությունում և սփյուռքահայ գաղթօջախներում լույս տեսնող գրքերի, թերթերում, ամսագրերում, պարբերական և շարունակվող հրատարակություններում հրապարակված հոդվածների, գրախոսությունների, ատենախոսությունների սեղմագրերի մատենագիտական նկարագրությունները
Կազմ.՝ Ն. Դանիելյան, Ժ. Մանուկյան, Ա. Ներսեսյան, Մ. Հակոբջանյան, Ա. Մինասյան, Լ. Պետրոսյան ; Խմբ՝ Ա. Ներսեսյան.- Երևան, 2024. -թ. 9.- 200 էջ: աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն