Հայաստանի տնտեսության կառուցվածքային հիմնախնդիրները տարածաշրջանային զարգացումներում / Structural problems of the Armenian economy in the context of regional development - Եղիազարյան, Աշոտ Արծրունի / Yeghiazaryan Ashot (Հայ-Ռուսական (Սլավոնական) համալսարան, 2014)
Տնտեսագիտության նոր դասական և քեյնսյան ուղղությունները մեծ կարևորություն չեն տվել կառուցվածքային վերլուծությանը / В современной мир-экономике Армения, наряду с другими региональными странами, позиционировалась как периферийная страна / In the current global economy, Armenia as other countries of the region, is positioned as a peripheral country
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» և Ը.00.06 «Միջազգային տնտեսագիտություն» մասնագիտություններով տնտեսագիտության դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական խորհրդատու՝ Կ. Լ. Աթոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ա. Բագրատյան, Ա. Խ. Մարկոսյան, Հ. Գ. Մանասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 57 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics