Նյութական ծախսումների կառավարչական հաշվառման կատարելագործման մեթոդաբանական հիմնախնդիրները ՀՀ պոլիգրաֆիայի արտադրական կազմակերպություններում / Methodological problems o improvement of the managerial accounting of material costs at the publishing production enterprises of RA - Թերզիբաշյան, Տաթև Լյովայի / Terzibashyan Tatev (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2013)
ՀՀ պոլիգրաֆիայի զարգացման ցածր տեմպերը և պոլիգրաֆիական աշխատանքների համաշխարհային շուկայում ներճյուղային մրցակցային պայքարին արտադրական կազմակերպությունների դժվարությամբ դիմակայելու հանգամանքը հիմնականում պայմանավորված են արտադրության հնացած տեխնոլոգիաներով, ինչպես նաև ստացվող պատվերների համար համաշխարհային շուկայական գներից բարձր գնային առաջարկով / Управление материальными ресурсами современного полиграфического предприятия постоянно усложняется под воздействием технического прогресса конкуренции / The management of material resourcesat the modern publishing enterprise is gradually growing complicated under the influence of technical progress and competition
Ը.00.05 «Հաշվապահական հաշվառում և վիճակագրություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Պ. Համբարձումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Ս. Գ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics