ՀՀ բանկային համակարգում բնակչության ավանդների ներգրավման հիմնախնդիրները / Issues of population deposits attraction into RA banking system - Երանոսյան, Վանինե Աշոտի / Yeranosyan Vanine (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2016)
Ժամանակակիg պայմաններում տնտեսական աճի բարձր միտումներ հնարավոր չէ ապահովել միայն տնտեսվարող սուբյեկտների սեփական միջոցների հաշվին, ուստի անհրաժեշտ է ստեղծել ներդրումային աջակցության գործիքակազմ ոչ միայն ֆինանսական ինստիտուտների ձևավորման, այլ նաև բնակչության ժամանավորապես ազատ դրամական միջոցների հավաքագրման, դրանք ներդրումային միջցների վերածելու ուղիով / Диссертация посвящена комплексному изучению формирования и использования вкладов населения и на его основе оценке эффективных инструментариев и механизмов коммерческих банков / The thesis is devoted to the comprehensive study of population savings formation and usage and based on it to the evaluation of effective toolkits and mechanisms deployed by commercial banks
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվե է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախսներ՝ Վ. Լ. Հարությունյան, Գ. Պ. Այվազյան; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 188 էջ, սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics