Նոր գրքեր : Գյուղատնտեսություն : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարան հատուկ տիպի տեխնիկական գրականության բաժին, 1976)
Գյուղատնտեսության վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Երևան, 1976. -թ.11.-նոյեմբեր.-20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն